Equip

Activitats Destacades

Category: Travesses
Price: 350,00 €

Travessa de la Ruta de l'Ermità.

More...

Curs d'Iniciació al Naturalista

Category: Cursos
Manufacturer: Polar-Trek
Price: 61,50 €

Moltes vegades anem de viatge a espais protegits per poder gaudir de la natura i veure animals en el seus hàbitats naturals. Pero tot i que podem gaudir d'aquests meravellosos espais: pastures, boscos, cims, aiguamolls, deltes... resulta que nomes podem veure o insectes o especies vegetals. I que pasa amb la fauna? On son aquells meravellosos mamifers o ocells que surten en les imatges dels tríptics?

Es dificil poder observar la fauna... pero no impossible. Hem de coneixer els seus habits, els seus comportaments, l'entorn que habiten... i el més important, el respecte per la natura i per la mateixa fauna.

Ens hem d'aproximar respectant el seu espai, sense pertorbar amb la nostra presencia i sense oblidar que hi han especies de fauna protegides que per poder observar-les es necessita d'un permis oficial otorgat per l'administració competent.

Des de Polar-Trek et volem iniciar a l'observació. Pero no sols de la fauna, si no tambe de la flora, ja que uns no són sense els altres. Tots formen part d'un tot, recordant que nosaltres també formem part d'aquest tot, per molt que ens creiguem superiors.

Els continguts del curs són:

  • Equip del naturalista.
  • Conducta i ètica del naturalista.
  • Comunitats vegetals.
  • Habits de la fauna salvatge.
  • Tipus de rastres de la presencia de fauna.
  • Identificació de petjades.
  • Col·lecció de rastres: identificació, etiquetatge i conservació.

El curs consta d'una part pràctica i una teòrica que s'aniran compaginant.

Participants A partir de 2 pax
Activitat Guiada Si
Programació Tot l'any
 
Ask about this product

Comments