Equip

Recerca de Viatges

Filter Activitats

Participants
Activitat Guiada

Viatges Relacionats

Activitats de Muntanya i Turisme de Natura

Polar-Trek som una empresa que realitzem activitats de muntanya i turisme de natura.

Endinsem als nostres clients de forma lúdica, dinàmica i enriquidora a la muntanya, la natura i al mediambient.

La nostra filosofia es transmetre l'estima per al mon natural, gaudint tant de la muntanya en la pràctica del senderisme, com adquirint coneixements de natura i ecologia en les nostres activitats d'educació ambiental.

La durada de les nostres activitats es orientativa, ja que no pressionem al client amb horaris ajustats. Volem que sigui una experiencia per a tu. Sortim a la muntanya amb una hora aproximada de finalització, ja que tot dependra de les ganes i forces que tinguem, com gaudim dels paisatges que ens anem trobant, la flora i fauna que ens trobem per el camí, així com de les experiencies que visquem.

La nostra finalitat es que disfruteu d'una jornada de muntanya, amb guies degudament titulats i formats, que ademes de acompanyar-vos a descobrir racons de les nostres contrades, siguin uns companys de muntanya.

Us transmetran coneixements de muntanya i senderisme, de flora, de fauna i son coneixedors de les tradicions i costums locals.

Així que si vols fer activitats a la muntanya de forma segura i enriquidora, apunta't a les nostres activitats. Deixa'ns acompanyar-te, ja que de fet es aquesta la nostra feina.

El nom de la nostra professio o diu tot, som:

GUIES ACOMPANYANTS